Våra tjänster

Vi kan hjälpa er med en liten del eller så kan vi hjälpa er från början till slutet. Ni meddelar vad ni önskar och vi ser till att resultatet blir som du har tänkt dig. Många av våra kunder är väldigt nöjda med de stödmurar som vi har gjort åt dem i samband med att vi gjutit deras betonggrund eller byggt hela fastigheten. Ni kan tryggt anlita oss då vi har en stabil ekonomi och utbildar oss inom det senaste. Vi hjälper dig gärna om du har några frågor eller specifika önskemål. Vi hjälper er gärna så att ni kan fokusera på annat.

Vi erbjuder ett komplett sortiment av tjänster åt våra kunder. Vi specialiserar oss på betonggjutning på alla nivåer, för olika typer av byggnader, storlekar och projekt. Som vår kund lovar vi att alltid leverera dig kvalitet, noggrannhet och professionalitet.

Vi har en lång erfarenhet när det kommer till gjutning av betonggolv. Har du specifika önskemål eller undrar du över något kan du kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med praktiska lösningar så att du kan spara både tid och pengar!

Betong – ur val av vad vi kan hjälpa er med

  • Betonggrund. En ekonomisk, praktisk och tålig husgrund för både små som stora byggnader. Betonggolv direkt på marken eller under mark som t.ex. i en källare.
  • Betongpumpning. Vi hjälper er gärna att förflytta betong från en plats till en annan med våra moderna betongpumpar.
  • Pool.  Det är viktigt att den som gjuter er pool oavsett om den ska vara stor eller lite har rätt kunskap och erfarenhet.
  • Stödmurar.  Många som vill ha en synligare markeringar mellan sin rabatt och grannens väljer en stödmur. Vi hjälper er att gjuta stödmurar vart ni än önskar ha de.
  • Garagegrund. Det är viktigt att man har en bra grund för sitt garage så att den orkar med när bilen kör in och ut i många år.